Adauga anunt

Pentru a fi aprobat un anunt trebuie sa contina: Numar de telefon sau email si orasul! se poate trimite si poza.  Anunțul dumneavoastra va fi afișat pe site pana ne anuntati ca nu mai este valabil sau oricand doresti sa il stergi trimiti mail la: crestintotal@yahoo.com cu dorinta ta. Asteptam anunturile pe mail la : crestintotal@yahoo.com sau puteti lasa mai jos un comentariu.

16 răspunsuri

  1. Familie tanara, crestina, fara copii, cautam un loc de munca in strainatate. Avem amandoi studii superioare, dar acceptam sa lucram orice atata timp cat este vorba despre ceva serios/ decent. Mentionez faptul ca suntem obisnuiti si cu munca fizica. Ne-am bucura daca am gasi un loc de munca in Germania si pt o perioada lunga de timp, dar suntem interesati si de alte oferte. Suntem dispusi sa plecam cat mai repede.

    Va multumesc pentru oportunitatea de a posta acest anunt pe un site crestin.

  2. vand sau schimb casa 6 camere,2 bucatarii,2 bai,parter+mansarda,garaj mare+beci+canal auto,incalzire centrala proprie pe lemne,gresiat,parchetat,faiantat. pret vanz.50000 euro neg.,la schimb pretul creste

  3. vand sau schimb casa in ORADEA 6 camere,2 bucatarii,2 bai,parter+mansarda,garaj mare+beci+canal auto,incalzire centrala proprie pe lemne,gresiat,parchetat,faiantat. Total teren 518 mp. Pret vanz.50 000 euro neg.,la schimb pretul creste. TEL.0745689798 ,momentan sunt in italia si raspund la Tel. 00393391124467

  4. Vand rochie de mireasa
    Rochia de mireasa este in conditii foarte bune, aceeasta fiind folosita doar o singura data. Rochia a fost realizata de Salonul „DELICATE”, un salon foarte pretentios din Cluj Napoca cu foarte multe cliente multumite. Modelul a fost ales din colectia 2012 de la Pronovias. Pretul de vanzare este de 800 de roni. pret de achizitie (2600 Roni). Marimea M-L. Trimit poze la cerere.
    nr tel: 0741705921

  5. Garsoniera (22 mp) utilata si semimobilata, in Vila, cu acces separat, in apropierea statiei de Metrou Piata sudului si Aparatorii Patriei, situat pe Soseaua Oltenitei, curentul electric contorizat separat si incalzire centrala, acces internet wireless, televizor.
    Chirie lunara este de 550 lei si se va incheia contract de inchiriere la administratia financiara.

  6. Apartament 2 camere(54mp), semimobilat, in Vila, cu acces separat, in apropierea statiei de Metrou Piata sudului si Aparatorii Patriei, situat pe Soseaua Oltenitei, curentul electric contorizat separat si incalzire centrala, acces internet wireless, televizor.
    Chirie lunara este de 700 lei si se va incheia contract de inchiriere la administratia financiara.

  7. Irimia constantin | Răspunde

    Daca are cineva un Clarinet sau Taragot si nu il foloseste si ar vrea sa il doneze il rog sa ma sune 0748864049 va multumesc si Domnul sa il Binecuvinteze pe ace persoana si intreaga sa familie

  8. Organizatia Crestina Something New din Cluj Napoca, cauta voluntari cu posibilitatea de angajare pentru postul de EDUCATOR.
    Cei care sunt interesati de acest post sunt rugati sa sune la nr de telefon: 0741705921. Persoana de contact: Lidia Vulea- manager de proiect

  9. vand metaniere, diferite modele…pentru detalii puteti suna la nr de tel. 0723848913

  10. Mihaela Panciuc | Răspunde

    Ofer camera de cazare pentru vacanta la Roma,foarte avantajos pentru bugetari.

    Mihaela Panciuc Nr. de tel corect era 0039/3392897950

  11. Caut colega de apartament. Apartamentul este cu 2 camere situat in cartierul Grigorescu, aproape de magazinele de la coloane. Camera care se da spre inchiriere este una mare, spatioasa si mobilata si este 110 euro.
    Pentru mai multe detalii Daniela 0754845193

  12. Inchiriez in Cluj o camera unei tinere creștine, in apartament cu 3 camere . In celelalte doua camere mai stau doua studente . Apartamentul este situat in zona Mărăști la 4 minute de Biserica Speranta . Merita vazut !! Tel. 0746418128 ( detalii dupa ora 18 )

  13. Iustina Ghimbășanu | Răspunde

    Tânără creștină, studentă la Facultatea de Litere Cluj-Napoca, ofer meditații la limba franceză pentru fete începând de la clasele I-VIII până la facultate. Preț pe ședintă de 2 ore-35 lei. Iubesc copiii și de asemenea studiez franceza de ani buni. Doresc să pot ajuta pe cine este interesat, atât la temele pentru școală cât și pentru învățare sau perfecționare! Pentru mai multe detalii sunați la nr de telefon 0749318590 sau trimiteți e-mail la adresa ghimbasanuiustina_fr@yahoo.com ! Cu drag!

  14. Suntem o familie de crestini penticostali din Irelanda cu 2 copii {o fetita de 13 luni si un baetel de 5 ani jumate} si cautam o bona,dar am dori de religie penticostala.

  15. sunt din Galati
    operator pc caut job…
    rog oferta SERIOASA
    Silviu
    jyaj60@yahoo.com

  16. Caut un crestin care are posibilitatea sa imi puna la dispozitie o casa pentru inceput fara bani, deoarece nu dispun de nici un banut. Ma aflu intro tara straina de doi ani.Deoarece nu prea lucrez, doresc sa ma intorc in Romania. Problema este ca nu prea avem unde sa stam. Am patru copii, sant intors la Dumnezeu de doi ani jumate. Ar Fi perfect intro zona unde pot sa si slujesc, adica lucrare de evanghelizare, in orice zona din Romania. Am scris acest anunt cu credinta in Dumnezeu.Si Voia Lui sa se faca Amin.Acesta este contactul meu; 00447438862430 sau email. danielioanstelmach@yahoo.com

Lasă un comentariu